Paras silmämeikin pohjustusvoide

Paras silmämeikin pohjustusvoide – vertailussa neljä tuotetta

Silmämeikin pohjustus on minulle ehdoton. Silmäluomeni on raskas ja rasvoittuu, joten ilman pitävää pohjustusta luomiväri haalistuu, ja on viiruina luomivaossa jo parissa tunnissa. Olen vuosien saatossa löytänyt hyviä tuotteita, jotka esittelen sinulle paremmuusjärjestyksessä.

Kaikki tuotteet ovat siis kelpoja, mutta aloitetaan vähiten suosimastani pohjustajasta.

Sija 4: MAC Pro Longwear Paint Pot (5 g / 24 e)

Koostumus: Tasoittaa luomen ihon väriä ja levittyy hyvin sormella tai siveltimellä. Ei tuo ihon tekstuuria, kuten kuivuutta esiin. Voi käyttää alaluomella.

Pakkaus: Lasinen purkki on mukavan arvokkaan oloinen ja laadukas, mutta tuo valitettavaa lisäpainoa meikkipussiin.

Pito: Ei pidä hyvin. Rasvoittuvalla luomella kestää parisen tuntia, jos sitäkään. Toimii varmasti hyvin luomella joka ei rasvoitu niin paljon, eikä ole yhtä raskas, kuin omani.

Sija 3:  Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, Eden (10 ml / 23 e)

Koostumus: Paksu, vaahdon ja voiteen välimuoto. Tanakka koostumus, joka levittyy tekokuituisella siveltimellä paremmin kuin sormella. Todella pigmenttinen, eli tasoittaa luomen värin ja antaa silmämeikille mukavan vaalean pohjan. Alaluomelle liian kuiva koostumus. Tuo ihon tekstuurin esille, ei sovi kuivaihoiselle luomelle. Pitää olla tarkkana, ettei levitä iholle luomen ympärillä, muuten meikkivoide tarraa tähän ikävästi.

Pakkaus: Kevyt tuubi, korkissa aplikaattori. Aplikaattori on mielestäni turha, koska tuskin kukaan levittää tuotetta sillä suoraan luomelle. Otan aplikaattorista tuotetta kämmenselälle, josta annostelen sen siveltimellä luomelle. Liikaa tätä tuotetta ei kannatta laittaa, tai luomivako kuivaa kiinni.

Pito: Yllättävän heikko. Tanakalta koostumukselta odottaisi enemmän kestävyyttä, mutta luomiväriviirun luomivaossa voi erottaa puolessa välissä päivää. On testattu puuterilla ja ilman, ohuelti sekä paksulti levitettynä. Kuitenkin on annettava plussaa runsaspigmenttisyydestä, joka tarjoaa hyvän ja vaalean pohjan, jolta luomivärit tulee kauniisti esiin.

Sija 2: Etude House Proof 10 Eye Primer (10g  / 5 e)

Koostumus: Laiha, jopa hieman öljyisen tuntuinen. Vaatii vähän sekoittamista ennen käyttöä. Väriltään hennon roosa, muuttuu luomella värittömäksi. Ei juurikaan tasota luomen ihoa, joten olen laittanut meikkivoidetta tai peiteväriä tämän päälle ennen luomiväriä. Pieni määrä levittyy hyvin koko luomelle. Sormella levittäessä saa parhaan tuntuman siitä, milloin tuotetta on tarpeeksi koko luomella. Tämä sopii varmasti myös kuivaihoiselle luomelle, koska ei tuo ihon tekstuuria esiin.

Pakkaus: Kevyehkö muovinen pullo, pitkä korkki jossa aplikaattori. Aplikaattorista annostelen tuotteen sormelle, jolla levitän tuotteen luomelle. Riittoisaa! Säilyy avattuna 6 kk, joten edellisen heitin menemään, ennen kuin loppui.

Pito: Kevyt koostumus yllättää kestävyydellään. Silmämeikki pysyy kauniina koko päivän, jos jättää urheilun välistä. Auttaa myös alaluomen rasvaisuuteen, joka saa ripsivärin alaripsistä leviämään.

Sija 1: Urban Decay Eye Shadow Primer Potion, Original (10 ml / 23 e)

Koostumus: Ohuempi kuin lajitoverinsa Eden. Ei myöskään niin pigmenttinen, tykkään laittaa hieman meikkivoidetta tämän ja luomivärin väliin. Levittämisen kanssa tulee olla tarkka, ettei tuotetta mene luomen reunojen yli, meikkivoide jää ikävästi könttään tämän rajojen päälle.

Pakkaus: Kevyt tuubi, jossa aplikaattori korkissa levittämistä varten. Annostelen tuotteen sormelle, jolla levitän sen luomelle taputtelemalla. Voi levittää myös siveltimellä, makuasia.

Pito: Paras ikinä. Tämä silmämeikin pohjalla meikki kestää koko päivän, jumpat ja rännät mukaan lukien. Koostumus ei ole mukavin, mutta pito on vertaansa vailla.

Urban Decay ja MAC löytyvät stockalta ja sokokselta, joistain emotion-myymälöistä ja Kicksistä (ei ehkä kaikista myymälöistä, mutta verkkokaupasta ainakin). Etude House on korealainen brändi, sitä olen tilannut eBaysta, esimerkiksi täältä.

Ilmianna omat luottopohjustajasi! Millä tuotteella silmämeikki pysyy läpi tuulen ja tuiverruksen, vuolaan itkukohtauksen tai hikisen jumppahetken?

♥ Noora

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.