Kisameikki – Helsinki Showcase 2018 Tankotanssikilpailu

Helsinki Showcase tankotanssikilpailu järjestettiin 24-25.8 Tanssi Vieköön! -messuilla Helsingin messukeskuksella. Ystäväni osallistui Rising Talents -sarjaan, ja minä sain kunnian luoda meikin ja laittaa hänen tukan kisoja varten!

Tankotanssikilpailu oli Elisan ensimmäinen. Hän valitsi teemavaihtoehdoista rakkauden, ja esityksen tuli tulkita teemaa. Elisan esitys kertoi rakkauden raastavista ja kasvattavista kokemuksista, ja oli omistettu ihmisille, jotka ovat olleet osa hänen polullaan rakkauteen tutustumisessa. ♥

Tukka tuli olla kiinni, ettei se häiritse esitystä. Elisan pitkään ja kauniiseen tukkaan tehtiin yksinkertainen ja tyylikäs kalanruotoletti. Hiukset pohjustettiin reippaalla määrällä suolasuihketta pidon varmistamiseksi.

Voimakkuuden tuntua tehtiin vahvoilla rajauksilla, jotka ovat rajaustussilla ja mustalla luomivärillä muotoillut, muuten silmämeikki on aika nude. Luomivako varjostettiin, että saatiin silmää auki. Kulmissa oli hyvä microblading, ja niitä voimistettiin ja hieman muotoiltiin kynällä. Huulet jätettiin alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen nudeksi, ja niihin sipaistiin vain kosteusöljyä. Näin meikki näytti seesteiselle.

Ihoa pohjustettiin kosteuttavilla tonerilla ja essencellä, ja myös meikinpohjustus oli kosteuttava. Elisalla on pintakuiva iho, ja meikkivoide jota käytettiin on kuiva ja napakka. Lisäksi iho puuteroitiin voimakkaasti contourpaletilla, joten kaikki kosteutus pohjalle oli tervetullutta. Lopuksi meikki kiinnitettiin kiinnityssuihkeella.

Tässä kaikki meikissä käytetyt tuotteet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meikin juju oli timantit, jotka kuvastivat kyyneleitä. Satuin löytämään voimakkaasti kimaltavia kynsikoristeita, jotka välkkyivät lavalta yleisöön asti! Nämä kiinnitettiin ripsiliimalla.

Ja arvaatka mitä; TÄMÄ MIMMI VOITTI!!! Hurjasti onnea ♥

Päivä messukeskuksella hujahti nopeasti, ja mielelläni olisin jäänyt katsomaan tankokisoja pidempäänkin. Suuri määrä lahjakkaita sekä rohkeita naisia ja miehiä otti osaa kilpailuihin, ja jokaisen esitys oli täysin erilainen.

Puudelimaman velvollisuudet kuitenkin kutsuivat ja poistuin messuilta iltapäivällä.

Seuraavia kisoja odotellessa!

♥ Noora

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.