Fenty Beauty by Rihanna

Fenty Beauty on Rihannan  oma meikkibrändi. Olen ollut suuri Rihanna-fani Pon de Replaysta asti.  Umbrella soi radiossa jatkuvasti kun sain ajokortin. Don’t Stop The Music pauhasi aina lauanti-iltaisin etkoilla ja tanssilattialla. Rude Boy oli puhelimeni soittoäänenä ainakin kolme vuotta. Disturbia on edelleen treenimusa-listallani.  Only Girlia kuunneltiin valmistujaisissani, kun sain kosmetologikoulun päätökseen. Rakastuin jokaiseen lookkiin, mitä hänellä oli Where Have You Been musiikkivideolla.

Olin siis hurmiossa, kun sain kuulla Rihannan lanseeraavan oman meikkilinjan vuosi sitten syksyllä 2017!

Fenty Beaty on myynnissä Sephorassa, sekä Britanniassa Harvey  Nicholsonilla. Hinnoittelultaan Fenty Beauty on high end, eli ei niin edullista kuin markettikosmetiikka, mutta ei niin arvokasta kuin luksuskosmetiikka.

Pro Filt’r Instant Retouch Primer ja Soft Matte Longwear Foundation

Olen käyttänyt yhden pullollisen meikinpohjustusvoidetta, Pro Filt’r Instant Retouch -primeria. Paras testaamani sekaihon primer! Kosteuttaa ja häivyttää ihohuokosia, sekä pidentää huomattavasti meikkipohjan kestoa. Pohjustusvoide maksaa 31 e / 32 mml  ja on mielestäni hintansa arvoinen.

Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation, on peittävä, semi-mattaisen pinnan jättävä loistava meikkivoide. Meikkivoidetta on 40 eri sävyä, jonka ansiosta Fenty Beauty on uraauurtava brändi. Millään muulla brändillä ei ole näin kattavaa valikoimaa tummia sävyjä. Oma sävyni on 170, ja sen valitsi Sephoran myyjä. Itse olisin tuskastunut omin päin testaillessa. Tätäkin tuotetta minulla on jo toinen pullo menossa. Hintaa meikkivoiteella on 33 e / 32ml.

Näissä pohjustus- ja meikkivoiteessa minua vielä miellyttää valtavasti pakkaus. Olen suuri pumppukorkkien ystävä, ja näistä pulloista löytyy toimiva, ja sopivasti tuotetta annosteleva sellainen.  Primerin erottaa meikkivoiteesta erisävyisestä kannesta. Huurrelasinen pullo on vaan kaunis! Se tuntuu painavalle ja ”arvokkaalle”, mielestäni luksukselle.

(Tulen tekemään ison meikkivoidepostauksen, jossa tulee kuvia meikkivoiteen koostumuksesta. ;) )

Invisimatte Blotting Powder

Invisimatte Blotting Powder on universaali sävyltään. Arvelen, että tämä tuote on nimensämukaisesti tarkoitettu meikin fiksailuun ja kiillon poistoon päivän mittaan. Puuteri on erittäin kiinteä, siveltimellä ottaessa se ei pölise yhtään. Siveltimeen tarttuu hyvin hillitty määrä tuotetta.

Minulla oli kovat odotuksen tästä tuotteesta. Kärsin itse isoista ihohuokosista, ja rasvoittuvasta ihosta, joten meikin fiksailu päivän mittaan kuuluu asiaan. En huomannut kovinkaan näkyvää vaikutusta meikkipohjassani tämän levityksen jälkeen. Puuterointi on kevyt, väritön aivan hitusen vaan blurraava.

Yritin tässä ottaa jälkeen ja ennen kuvaa, mutta eroa kuvien välillä ei juurikaan huomaa. Oikealla siis pelkkä meikkivoide ja vasemmalla myös puuteri.

Puuteri ei siis ole kummoinen tuote, mukavaa ja laadukkaan oloista rasiaa lukuunottamatta. Kyllähän se ihan kivasti piti kiiltoa kurissa, mutta niin pitävät edullisemmatkin vastaavat. Fenty Beautyn Invisimatte -puuterilla on hintaa 31 e / 8,5 g.

Pro Filt’r Amplifying Eye Primer

Aijai miten innoissani olin tästä silmämeikin pohjustusvoiteesta! Raskaat ja rasvoittuvat silmäluomeni ovat todellinen haaste primereille. Tein joku aika sitten vertailun suosikeistani, voit vilkaista sen täältä.

Fenty Beauty silmämeikin pohjustusvoide on, ah niin kauniissa, huurrelasisessa lasipullossa, ja tuotetta anostellaan aplikaattorilla. Tuote on väritön. Tämä ei siis tasoita luomen ihon väriä ollenkaan. Otin tästäkin ennen – jälkeen kuvat, mutta ei niitä ole järkeä esitellä, kun en itsekään ole enää varma, kumpi kuva oli ennen ja kumpi jälkeen.

Pohjustusvoide jättää luomelle todella tahmean pinnan, johon luomiväri tarttuu ja näyttää kirkkaan väriselle. Häivytys on ongelmallista, jos puuteria ei laita pohjustuksen ja luomivärin väliin.

Mielestäni tämä Fentyn tuote muistuttaa koostumukseltaan hyvin pitkälti Urban Decayn Primer Potionia, sitä originaalia eli violettia tuubia. Erona on, että Fentyn tuote ei tuo luomen ihon tekstuuria niin selkeästi esille, eli tämä voisi sopia kuivaluomiselle paremmin. Pito vaikuttaa olevan ihan ok, vielä en ole pistänyt tätä ultimaattiseen räntä-hikijumppa-nyyhkyleffa -testiin. (Josta UD:n Primer Potion on selviytynyt.)

Pro Filt’r Amplifying Eye Primer maksaa 21 e /  8ml.

Tässä muokkaamaton lähikuva meikkipohjasta; Fentyn pohjustus- ja meikkivoide, silmämeikin pohjustusvoide, sekä Stunna huulimaali sävyssä Unveil huulilla + rajauksena (myös alarajauksena).

Stunna Lip Paint

Olen Instagramissa ylistänyt tätä huulipunaa (vai huulimaalia) maasta taivaisiin. Stunna Lip Paintin voi sanoa olevan paras mattahuulipuna, jota olen tähän mennessä kokeillut. Toinen huulipuna suosikkini on Jeffree Star, mutta Fentyn Stunna on koostumukseltaan aavistuksen kermaisempi. Herkästi kuivuvat huuleni eivät pahastu tästä mattahuulipunasta, kuten monesta muusta pahastuvat.

Sain ensimmäisen Stunnan, universaalin punasävyn käyttööni muistaakseni viime keväänä ja se ollut kovassa käytössä upean värinsä sekä loistavan koostumuksensa takia.

Tänä syksyny Fenty Beayty alkoi yksi kerrallaan julkaisemaan lisää sävyjä Stunna-kokoelmaan ja hyvä etten pissannut housuun innostuksesta. Ensimmäisenä julkaistiin universaali suklaanruskea Unveil. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä.

Sävy Unveil saa myös hampaat näyttämään valkoisemmilta!

Pyysin punan tuliaisiksi, joten en uskaltanut kuitenkaan ”sokkona”, siis näkemättä livenä, pyytää persikkaista nudea Unbuttonia, ja roosaa Uncuffedia. Toivon pääseväni lähiaikoina Fentyn hyllylle hypistelemään ja testailemaan niitäkin.

Stunna Lip Paint maksaa 23 e / 4 ml. Kohtuuhinta loistavasta tuotteesta.

Fenty Beautylta löytyy valtava määrä hinglittereita. Uusinpana julkaistu Diamond Bomb on aivan törkeän kaunis, kimaltava puuterimainen highlitter. Itse en kuitenkaan pidämetallisista tai glitterisistä tuotteista, koska ihoni on niin tekstuurinen, joten tälläiset tuotteet vaan korostaisivat epätasaista ihon pintaa.  Fenty Beautyn juuri julkaistu holiday collection olikin pelkkää metallinhohtoa ja kimallusta, joten en siitä innostunut. Toivonkin siis, että Rihanna innostuisi seuraavaksi mattaisista tuotteista, vaikka poskipunista. Olisin tästä oikein iloinen.

Hankintalistallani on vielä Moroccan Spice -luomiväripaletti.

Kiitos kuvasta Google.

 

Onko Sinulla Fenty Beauty suosikkeja?

♥ Noora

2 Replies to “Fenty Beauty by Rihanna”

  1. En ole vielä yhtään Fentyn ihanuutta päässyt testaamaan, mutta nyt on tulossa juurikin tuo uusi Stunna Lip Paint sävyssä Unbutton! Näyttää muuten super ihanilta nuo molemmat värit, jotka sulla on :)

    1. Unbutton olisi mullakin vielä haaveissa! Instassa näin, että sillä oli myös tehty siipimäinen rajaus tumman luomivärin päälle, ja näytti tosi hyvältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.